kontakt

Nyheter

Funderar du på att starta eget?

 

Arbetar du med rekrytering idag? Brinner du för att hjälpa människor? 

Vill du bli en av oss på JobCenter in Sweden AB och bygga ditt eget företag på din ort med ett starkt team i ryggen.

Då finns vi här med lång erfarenhet i ledningen och ca 100 kontor över hela Sverige med höga kompetenser att vända sig till och samarbeta med och stabila avtal med Arbetsförmedlingen.

Att vara Franchisetagare är att arbeta för dig själv tillsammans med oss.

Du står för nätverket och driften av den lokala verksamheten, vi står för ett starkt centralt stöd!

Vårt motto:

Passion for People

Viktigast för oss är att du brinner för att leverera möjligheter till våra deltagare, på deras väg för att komma ut i sysselsättning.

Hos oss blir du underleverantör till Jobcenter in Sweden AB, som franchisetagare, eftersom vi är ett renodlat franchiseföretag och medlemmar i Svenska Franchiseföreningen.

Vi följer detta regelverk!

Idag har vi närmare 80 franchisekontor runt om i Sverige. Vi vill gärna fortsätta att växa, om du är intresserad så hör av dig för att få mer information om hur vi jobbar.

Vi tycker att tillsammans är vis starka och vi jobbar aktivt med att utveckla alla synergieffekter som finns i vårt bolag.

Allt från att ha Workshops tillsammans till att dela arbetsgivarkontakter eller tips på bra utbildningar.

Franchisetagare i expansivt företag inom arbetsmarknadstjänster!

Hos oss får du vårt ”know how” och ett helt gäng trevliga och kompetenta egenföretagare i branschen att bolla dina frågor med.

Vi är även ett härligt gäng i moderbolaget som gör allt för att stötta och bolla olika frågor med dig. Vi har ett tätt samarbete och du får allt stöd för att kunna driva din verksamhet tillsammans med oss.

Det är förstås viktigt att du uppfyller Arbetsförmedlingens krav för tjänsten.

JobCenter är ett företag som tar kvalitet på allvar. Vi har en ansvarig chef som arbetar enbart i syfte att se till att vi endast levererar högkvalitativa tjänster till våra deltagare, samtidigt som vi följer de avtal som ingåtts mellan Arbetsförmedlingen och oss själva.

 

Hör gärna av dig om du har fler frågor

Magnus Westlund
COO
070 – 414 29 82
magnus@jobcenter.se

Kravprofil handledare

Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena:

Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Arbetslivserfarenheten skall erhållits under de senaste fem åren räknat från den dag anställningen tillträds. Eller minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat och minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter;

  • Arbetsledning med personalansvar
  • Rekrytering
  • Omställningsarbete för arbetssökande
  • Studie- och yrkesvägledning
  • Handläggning i personalfrågor
  • Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
  • Arbete med social- och gruppsykologi
  • Karriärvägledning Arbetslivserfarenheten skall erhållits under de senaste fem åren räknat från den dag anställningen tillträds.

Du kan även söka via Jobcenters LinkedIn sida. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket gör att vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.