2833627 older man pointing out something in a document to a colleague2 80x80 - Bli franchisetagare!

Bli franchisetagare!

Aktuellt

JobCenter växer snabbt och vi söker nu franchisetagare i hela Sverige!

Som franchisetagare hos oss får du friheten som egenföretagare, samtidigt som du har support från erfarna kollegor med lång branscherfarenhet. Du ansvarar för ditt företags resultat och vi coachar dig med hjälp av en stark affärsmodell.

För att du skall lyckas nå dina mål hjälper vi dig med det som brukar vara tidskrävande som löner, fakturering, avtal och administration. Du får draghjälp av marknadsföring via digital PR och varumärkesbyggnad i sociala medier, och vi bevakar intressanta upphandlingar och jobbar med anbud för hela kedjan. Det låter dig fokusera på det som är viktigast för dig och ditt företag, att ta hand om kunder och deltagare i aktiviteter hos JobCenter.

Vårt mål är att hela tiden utveckla JobCenter tillsammans med våra franchisetagare. Du får en grundutbildning när du börjar och vi finns alltid tillgängliga under din resa för stöd och personlig coachning.

Om Franchise.

Franchise är en spännande och smart form av företagande. Som franchisetagare hos JobCenter ingår du i ett team av skickliga företagare och ansvarar för att driva konceptet JobCenter i ditt distrikt. Det innebär att driva och utveckla verksamheten genom att samordna och bemanna uppdrag från våra kunder, driva försäljning och vårda befintliga kunder.

Det är en samarbetsform där en person eller ett företag mot ersättning får ta del av ett annat företags affärsidé, kunskap och erfarenhet. I Sverige använder många kända varumärken denna populära form. Bland de mest kända företagen i Sverige finns t ex McDonalds, Pressbyrån, Seven Eleven, Länsförsäkringar och ICA.

Vid intresse kontakta ansvariga:

Alf Brink
070-414 29 80
alf.brink@jobcenter.se

Tony Timmerbäck
070-488 55 08
tony.timmerbäck@jobcenter.se