VÄLKOMMEN

till oss i Uppsala

Stöd och matchning med JobCenter är till för dig som behöver professionellt stöd med karriärsutvecklingen. Vi på JobCenter i Uppsala vill ge dig möjligheten att arbeta med det som förenar din personlighet, din kompetens, dina värderingar, intressen, erfarenheter och din idé om framtiden. Hos oss på JobCenter får du ett anpassat stöd och en personlig handledare som coachar dig på vägen mot ett nytt jobb eller studier.
Vid start kartlägger vi dina förutsättningar och arbetslivserfarenheter därefter gör vi ett individuellt schema som ska assistera dig i att hålla dig sysselsatt och motiveras till vidare arbete eller studier. Du kommer att få träffa din coach en gång i veckan som utgår ifrån dina önskemål och det du vill. Vi strävar alltid efter att hitta en lösning som passar just dig. Utöver din handledare kan du även be om en mentor som följer dig i varje steg.
Hos oss kan du få hjälp med följande:
  • Stöd i att söka jobb, även de jobb som inte utannonseras.
  • Stöd i att formulera dina styrkor, skickligheter och personliga drag.
  • Stöd i att hitta studier eller en yrkesutbildning med hjälp av vår SYV, studie- och yrkesvägledare.
  • Stöd i att komma i kontakt med arbetsgivare.
  • Stöd i att skriva ett kraftfullt CV och/eller ett personligt brev
  • Stöd i att träna inför en intervju med hjälp av våra kunskapspaket.
  • Stöd i att träna på språk.
Vi arbetar i uppdrag av Arbetsförmedlingen och tjänsten vi erbjuder är för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och beviljats stöd och matchning. På arbetsförmedlingens hemsida kan du själv välja vilken leverantör du vill ha stöd av.

Jobcenter i Uppsala

St: Olofsgatan 11A, vån 3
753 21 Uppsala

St: Olofsgatan 11A, vån 3

753 21 Uppsala

11

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid göra en spontanansökan!