kontakt

Nyheter

STÖD OCH MATCHNING

hos Jobcenter

Letar du nytt jobb eller funderar på att utbilda dig vidare?

I så fall är tjänsten Stöd och Matchning en tjänst för dig, i samarbete med Arbetsförmedlingen hjälper vi dig att nå dina mål.

Varför välja Jobcenter Stöd och Matchning?

Jobcenter Stöd och Matchning (STOM) är en pålitlig och trygg väg till sysselsättning för människor som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. Vi erbjuder förberedande utbildningar, motivationsskapande aktiviteter och individuell vägledning. 

Våra deltagare får rätt förutsättningar för att etablera sig i samhället och på arbetsmarknaden och därmed skapa sig en stabil tillvaro.

Ökad sysselsättning och integration

Att arbeta för ökad sysselsättning och integration är ett av Sveriges viktigaste uppdrag. Vi är stolta över att skapa stor nytta både för den enskilda människan och för vårt samhälle. Att se individer växa är en av våra största drivkrafter. Det ger oss motivation och inspiration att fortsätta hjälpa människor nå sina drömmar.

Vi hjälper dig hitta jobb eller utbildning

I tjänsten Stöd och Matchning hjälper vi dig att hitta ett jobb eller en utbildning som matchar dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov. Du får personligt stöd av en erfaren handledare som har ett stort och brett kontaktnät. Tillsammans med studie- och yrkesvägledare tar ni fram en plan för hur du ska hitta ett passande jobb eller lämplig utbildning.

Överträffa förväntningar

Jobcenter är en av landets aktörer inom Stöd och Matchning. Vår målsättning är att alltid överträffa våra kunders förväntningar och vara den aktör som lyckas få ut flest deltagare i jobb eller utbildning!

Stöd & Matchning

Hur väljer jag Jobcenter Stöd och Matchning?

1

Besök Arbetsförmedlingen.se

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till stöd och matchning samt vilken nivå av tjänsten du behöver.

2

Välj Jobcenter som partner

På Arbetsförmedlingen får du en lista på företag som arbetar med Stöd och Matchning. Vi hoppas då att det självklara valet ska vara Jobcenter.
3

Vi bokar in ett möte

När du valt oss bokar vi in ett datum. Tillsammans planerar vi för att hitta ett jobb eller utbildning som passar dig. Vi utgår från dina tidigare erfarenheter, förutsättningar och behov.

Kontakta Jobcenter

Letar du nytt jobb eller funderar på att utbilda dig vidare?

 Stöd och Matchning med Jobcenter hjälper dit till nytt jobb!